fredag den 19. juli 2013

Anden test af prikker ...

Der er sket store sager i dag! Anden test af byhornung&My's prikker er i hus.
(byhornung&My er et projekt, som jeg driver sammen med Camilla Maria fra MyminMy).

Jeg vil ikke fortælle så meget om selve konceptet med prikkerne endnu ... men blot løfte et lille visuelt slør for, hvor vi er på vej hen:-)

Det er noget med prikker ...
Det kan fås i flere farver ...
Det kan klistre ...
Og det fås i forskellige størrelser!

Prikker i lange baner ...

Med dette indlæg tages der også hul på sommerferien - og jeg glæder mig som et lille barn til at komme tilbage og videreudvikle dette koncept! Men aller først glæder jeg mig til den skønneste sommerferie med min dejlige familie.

Bestillinger modtages selvfølgelig gerne:-) Men jeg trykker og sender først igen fra d. 12. August.

Skøn sommer til jer!

mandag den 15. juli 2013

Mmmmmm ...

Mmmmmm. Mums for et lækkert bogstav, jeg lige fik tegnet dér:-) Ja, lige nu Møver jeg janteloven ud på sidelinjen, for jeg er godt nok stolt af det her M. Jeg synes, det er Mega Monster Molekylækkert!

Og jeg ved, at der er flere, der har gået og ventet på, at lige præcis dette bogstav skulle blive klart til bestilling. Det er det nu:-) Og jeg glæder mig til at trykke det i mange flere forskellige farver.

Husk på, at jeg snart går på sommerferie - så bestillinger, der skal bruges inden d. 15. August, bedes foretages senest torsdag d. 18. juli. kl. 12.

[ M ] for Midsommer, Maveplasker, Minutiøst og Måge

torsdag den 11. juli 2013

Efterspurgte polka dot stickers

I går modtog jeg en skøn skøn pakke indeholdende en hulens masse polka dot stickers.
Da jeg lagde billedet af alle herligehederne på Instagram, kunne jeg tydeligt fornemme en stor efterspørgsel for lige netop prikkede klistermærker.

Derfor deler jeg ud af dem!

Ved hver bestilling inden sommerferie lægger jeg 25 vilkårligt farvede polka dot sickers ved ordren:-)
Husk at sidste chance for bestilling inden sommerferien er torsdag d. 18. juli kl. 12.onsdag den 10. juli 2013

Snart sommerferie

Jeg går snart på sommerferie! En vaskeægte sommerferie, hvor flere generationer af familien vil være repræsenteret. Og nøj, hvor jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at opleve magiske øjeblikke, hvor bedsteforældre og børnebørn mødes i skøn forening, hvor de deler is og spadsereture. Glæder mig til at koble ud fra hverdagen, og dele min tid med min elskede. Og til alt det andet, som følger med en vaskeægte sommerferie.

Selvfølgelig kommer jeg til at savne trykpladerne, de spildte farveklatter og bloggen, men det kan ikke lade sig gøre, at tage det hele med. Desto meget mere glæder jeg mig så til at trykke igen efter ferien:-)

Derfor holder 'trykkeriet' også helt sommerferie.
Bestillinger, der skal bruges inden d. 15. August, bedes foretages senest torsdag d. 18. Juli kl. 12.
Skal du henover sommeren fx til barnedåb, fødselsdag eller andet, hvor en af mine bogstavplakater kunne være en smuk gave, så bestil allerede nu:-)

Webshoppen er ikke opdateret med serigrafiske tryk - kun med print, som lige nu er på udsalg. Kig forbi og gør et godt kup:-)

Vil du bestille serigrafiske tryk, så skriv til mig på pernillebahn@gmail.com

mandag den 8. juli 2013

En god start på alfabetet

En god start. Det er vist en underdrivelse .... En formidabel start er vist mere korrekt:-)

Antallet af mine enge håndtegnede bogstaver formerer sig løbende - og endda med hastige skridt. Snart vil endnu flere forskellige bogstaver kunne bestilles på super lækkert A3 papir. Som det ser ud lige nu, er der 11 bogstaver og et &-tegn. Det er så skønt at se dem blive trykt, og jeg bliver lige henrykt hver gang jeg løfter trykpladen og ser et nyt bogstav på papiret.

Disse bogstaver synes jeg udgør en meget fin samling, og der er som sagt flere på vej. Trykrammer på F og M får jeg på fredag, og I, J og K vil blive tegnet henover sommeren.


torsdag den 4. juli 2013

Eget trykkeri

Det lyder flot! Og det er det også:-)

Henover de seneste dage har jeg fået etableret mig et værksted - nemlig mit eget trykkeri. Det er hjemme, hvor jeg bor, og det har jeg det rigtig godt med! Så kan jeg nemlig trykke bogstaver til jer alle - både dag og nat:-)


tirsdag den 2. juli 2013

En sommer med tryk på

For rigtig mange er sommerferien startet, og det er der sikkert flere, der har glædet sig til.

Jeg glæder mig til at få gang i mine serigrafiske tryk, og venter med sommerferien lidt endnu. Først vil jeg nemlig sælge alle mine fine print til super skønne udsalgspriser! Derefter vil skabe plads i shoppen til alle de tryk, der lige straks kommer flyvende ud af mit nyetablerede værksted.

Måske er der nogen, der ikke lige umiddelbart kender forskellen på print og serigrafisk tryk, så læs med her ...

Print:
- bliver printet på en maskine, og alle eksemplarer ligner hinanden som enæggede tvillinger.

Serigrafisk tryk:
- hvert enkelt tryk produceres i hånden. Trykkene er derfor unikke, og indeholder hver især den lille forskel, som ægte håndværk gør:-)

Altså, dette er selvfølgelig den enkle og meget simplificerede forklaring:-) ... og nu er mine print sat ned til flinke og fine udsalgspriser i shoppen:-)
Jeg vil også gerne gøre opmærksom på, at alle bogstaver ikke findes i printede versioner, og det kommer de heller ikke til. Til gengæld kommer hele alfabetet snart til at kunne bestilles som serigrafisk tryk:-)

mandag den 1. juli 2013

Hooked on Instagram

Jeg er helt og aldeles hooked på IG.

Har kendt til det længe, og har også længe haft en privat profil - ikke noget videre særligt ... Synes det mest interessante var de fine 'photofilters', der kunne pimpe ethvert billede:-)

En dag oprettede jeg så instagramprofilen byhornung, og så forstod jeg konceptet! Nøj, hvor er det sjovt - og jeg er glad for hver og én af jer, der følger med og skriver søde kommentarer. Det er 'Instant respons' og jeg elsker det!

Jeg har tjekket instagram flere gange i dag, og nydt billeder og beskeder fra alle de skønne mennesker, som jeg selv følger. Og da Camilla Maria - hvis selskab, jeg har nydt i dag - pludselig sagde 'Somebody's addicted...' vidste jeg med mig selv, at den var god nok. Jeg er hooked! Addicted! ... og devoted!

Follow me on Instagram here