lørdag den 31. august 2013

På besøg i Boxland

Hele dagen i dag, har jeg tilbragt i Boxland. Jeg har før været på besøg på markedspladsen, men ikke på samme måde som i dag. Du kan læse om mit tidligere besøg her.

I dag var dagen, hvor jeg var på den anden side af disken. Jeg havde nemlig en stand på markedet, hvor jeg kunne vise mine fine bogstavstryk frem. Jeg fik også hilst på et par rigtig fine bloggere bl.a. Anne med bloggen Apfelstrudel, Mette med bloggen Kirkesjov og Tina fra Ohdeer, og selvfølgelig også nogle søde og smukke kunder.

Og lige præcis kunder - eller bare besøgende - synes jeg godt, at der kunne have været flere af. Jeg er vild med konceptet Boxland Bazar, men kan blive i tvivl om, hvor mange der reelt kender til denne guldgrube af gode loppefund blandet med lækre designvarer fra up and coming designere. Og det synes jeg er synd, for der er virkelig mange fine sager at komme efter - så fine, at jeg kom hjem med færre penge på lommen, end jeg havde tjent:-)


Den fine hæklede ranke er lavet af Dominique - du kan se mere til hende på Instagram
mandag den 26. august 2013

Tusind tak! Og en vinder er fundet

I dag, kl. 21.01 var jeg så heldig at kunne trække en vinder til min Give Away - ét styks serigrafisk A3 plakat med valgfrit bogstav.

Før jeg afslører vinderen, vil jeg lige sige mange tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg er glad for hver og én af dem, og det er virkelig en fornøjelse for mig, at så mange har lyst til at lege med! Jeg synes nemlig, at det er rigtig sjovt. Tak også til alle jer, der har delt mit Give Away-billede på Instagram.

Og den heldige vinder er: Akos
Hvor er jeg glad for, at du har fundet min blog, og havde lyst til at lege med.
Et stort tillykke med din lille nye pige, skal du også have! Et pink F til Flora er snart på vej med posten.


søndag den 25. august 2013

Små glimt fra en familieweekend

Vores weekend har været temmelig præget af familien - og det har været til stor glæde for både store og små.

I min familie er vi så heldige, at vi kan være fire generationer samlet under ét og samme tag - og i går var dette tag i mine bedsteforældres have, og bestod af to pavilloner. Vi har en tradition om at spise sommer-kylling i deres have, og ønske hinanden en god sommer. I år var det så på den anden side af sommeren, så vi fik snakket rigtig meget om alt det vi havde oplevet.

I dag har vi så fejret fødselsdag for 3 forskellige mennesker. Den ene var dog bare en halv ... mindstepigen i huset fyldte 3 1/2 år, og selvfølgelig skulle det også fejres! De to andre er for os nogle vigtige mennesker, hvis fødselsdage vi nød at være med til at fejre. Og på trods af et lidt pakket program vi fik timet og tilrettelagt det således, at der både var tid til at snakke, spise, hygge, plukke nødder i haven, øve cykeltræning og bygge togbaner.

Jeg vil også gerne lige minde jer om, at det er sidste mulighed for at deltage i min Give Away i morgen, mandag d. 26. august. Jeg trækker lod kl. 21, så skiv en kommentar til indlægget inden da, så er du med i lodtrækningen om ét styks serigrafisk A3 plakat med et valgfrit bogstav. Se mere her


fredag den 23. august 2013

[ B ] som ... Bogstaver

Flere og flere bogstaver finder i disse dage vej til min webshop. Altså bogstaverne ligger der allerede til bestilling i print ... men disse udgår lige straks af sortimentet, og bliver erstattet af de serigrafiske tryk, som hver især skal have deres eget fine miljøbillede.

Det er længe siden, at jeg sidst har lavet 'udstillinger' - men nøj hvor jeg nyder det! Rent faktisk er jeg uddannet dekoratør, men for længe længe siden ... Et hverv jeg næsten troede, at jeg havde glemt!! Men jeg husker opstillingsprincipperne lige så tydeligt, som dengang jeg gik i skole, og bruger egentlig bare min æstetiske sans - ligesom jeg sikkert også gjorde dengang. Æstetisk sans, sådan én har I også, ikk'?

[ B ] for Buster, Bolognese, Brilliant og Barbar.
torsdag den 22. august 2013

[ P ] som Pindemadder

'Så er der Pindemadder' ... Det er godt nok et sjældent brugt udtryk, men jeg synes det er helt og aldeles formidabelt, og jeg elsker det!

En anden formidabel ting er, at jeg i dag har fået skudt et par billeder af mine serigrafiske A3 bogstavstryk. Det er skønt! Billederne er allerede lagt på webshoppen, hvor der også er blevet tilføjet et par nye lækre farver at vælge mellem.

I webshoppen er der også stadig super gode priser på mine print af bogstaverne - jeg har nemlig sat dem yderligere ned i dag! Der er kun et par stykker tilbage, og de udgår snart. Så skal du have et bogstav til en helt utrolig spotpris, så er det nu, du skal slå til:-)

Husk også min Give Away, hvor du har mulighed for at vinde et valgfrit A3 bogstavstryk i lige den farve, du ønsker. Alt du skal gøre, er at lægge en kommentar på indlægget her.
tirsdag den 20. august 2013

Give Away byhornung

Jeg er simpelthen så glad for mine serigrafiske bogstavstryk, at jeg har besluttet at sætte ét af dem på højkant i en Give Away. Så kan det komme ud og opleve verden - måske hjemme hos dig?

Jeg udlodder ét styks serigrafisk A3 plakat med et valgfrit bogstav i en valgfri farve:-)
Du kan vælge mellem følgende bogstaver:
A,B,C,D,E,F,H,K,L,M,N,O,P,R,S,V og &. Se bogstaverne her

Du har muligheden for at deltage med to lodder:
1. lod for at være fast læser på min blog via bloglovin' og smide en kommentar til dette indlæg med hvilket bogstav og hvilken farve, du ønsker.
2. lod for at linke til mig fra din blog

Jeg trækker lod mandag d. 26. august 2013.

Husk at skrive din mailadresse, hvis du ikke har en blog. Så kan jeg nemlig finde dig igen:-)


mandag den 19. august 2013

På besøg i en box

I går lod jeg mand og unger holde søndag uden mig, og imens nød jeg søndagen med en skøn og dejlig veninde. Vi havde ikke alene fornøjelsen af at nyde hinandens selskab, men også fornøjelsen af at komme på besøg i Boxland Bazaren, som er Københavns nye store markedsplads lige ved Carlsberg.

Og det var virkelig en sand fornøjelse! I bazaren var der en skøn blanding af fine loppeting med alt fra tasker, tøj, babytilbehør, vintage dåser m.v., og lækre sager fra upcoming og etablerede kunstnere og designere. Bl.a. Fragment, Ohdeer og MyminMy.

LykkeBang, som laver de fineste mønstre på thehætter, puder, bakker og toiletpunge, havde også sine produkter i en box sammen en hel masse lækre sager fra webshoppen Sirlig.dk. Jeg er vild med LykkeBang's grafiske mønstre og ønsker mig en af hendes thehætter i den sart pastelgrønne farve.

Jeg fik også fornøjelsen af at hilse på Maja Mott, som laver nogle helt fantastiske illustrationer af finurlige figurer under navnet 'Den sorte streg'. Du kan se hendes værker på facebook, eller du kan følge hende på Instagram.

Snart vil jeg også tage mine bogstaver under armen og sælge dem på markedet ved Carlberg. Det bliver d. 1. september, og det glæder jeg mig som en gal til!

Skønne sager fra LykkeBang

De smukke piger fra MyminMy og Fragment

Den Sorte Streg in-a-box


Kvninden bag Den Sorte Streg, Maja Mott 

onsdag den 14. august 2013

Dot, dot, dot - we can't stop!

Så er hverdagen ved at være kommet ind under huden igen, og jeg nyder det i fulde drag!

Særligt dagen i dag har budt på forfriskende og mavekildrende arbejde sammen med MyminMy. Vi har nemlig hentet intet mindre end 1.800 styks selvklæbende prikker, som vi har strippet, skåret og klippet. Det har været rigtig sjovt selv at arbejde med prikkerne, og vi har haft sommerfugle i maven, været spændte - og så har vi selvfølgelig også hygget os gevaldigt meget med det. Det er jo den bedste form for arbejde, man kan ønske sig!

Vi kan allerede nu løfte sløret for, at de selvklæbende prikker snart vil kunne købes af byhornung&My. Hvordan konceptet bliver ... venter vi liiige lidt med endnu. Men vi kan love jer, at det bliver godt!

En ustyrlig mængde prikker .....

Den selvklæbende folie strippes;-)


Afstrippet folie er jo næsten et kunstværk i sig selv.Dot, dot, dot - we can't stop!

Farvesortering og matching.

Prikkerne lægges i sættekassen - og der er sagtens plads til flere ... 

Nu er det så for alvor blevet hverdag igen, og der er derfor igen åbent for bestillinger på mine serigrafiske bogstavtryk!
Hold desuden også øje med bloggen og Instagram, for der er flere bogstaver på vej:-)

mandag den 12. august 2013

På skolebænken ...

Alt imens jeg hyggede mig i det dejlige skønne Italien, var der en enkelt dag, hvor postbuddene havde ekstra mange breve at levere hjemme i Danmark. Det var nærmere bestemt d. 30. juli, nemlig dagen hvor alle, der har søgt studieplads får besked på, om de er optaget eller ej. Og selvom jeg befandt mig en del hundrede kilometer væk fra min egen postkasse, var jeg utroligt spændt.

Jeg havde nemlig søgt ind på Kunstakademiets Arkitektskole, og har været igennem det helt store optagelsesræs med hjemmeopgave og optagelsesprøve. Hele tiden har jeg haft en utrolig god mavefornemmelse, og da min allierede i Danmark ringede og fortalte at brevet var kommet, blev den gode mavefornemmelse bekræftet, da hun læste højt for mig: 'Det er os en glæde at kunne tilbyde dig en studieplads ...' Jeg fik gåsehud over hele kroppen og tårene trillede ned af kinderne på mig!

Jeg har flere gange søgt studieplads på Kunstakademiets Designskole, og slap næsten gennem nåleøjet sidste år. I år blev jeg så opfordret til at søge Arkitektskolen, og var til at starte med afvisende. Men jo mere jeg tænkte over det, var det som om, at flere og flere brikker faldt på plads, og jeg kunne se mig selv som arkitekt.

Ja, vel! Nu er der jo selvfølgelig fem utroligt spændende og med garanti lærerige år, førend jeg kan kalde mig arkitekt:-) Men jeg er sikker på, at jeg bliver en god én af slagsen!

Arkitektskolens optagelsesprøve. Billedet har jeg lånt her

søndag den 11. august 2013

Sol, strand, sommer og sne

En helt fantastisk sommerferie går på hæld, og det har været en lang én af slagsen. Og heldigvis for det! Den har nemlig været sprængfyldt med skønne stunder indeholdende sol, strand, voksen-aften-hygge, god mad, opera, en hel del espresso macchiato'er, ægte italiensk gelato, vilde rutschebaner ... og bjerge med sne. Det meste af tiden har vi nemlig været på besøg i Italien, som uden tvivl er et af mine yndlingslande. Jeg elsker deres is, mad, kaffe og deres sprog, som jeg øver mig lidt mere på, hver gang jeg kommer på besøg:-)

Et par ferieglimt fra Italien i Bardolino ved Gardasøen, Verona, Canazei og Caorle. Alle sammen steder, som jeg til enhver tid vil anbefale at besøge. Alle billeder er taget med mit nyerhvervede 50 mm objektiv - så herligt at lege med!

Aperol Spritz, min favoritdrink! Nydes inden operaen 'Aida' i Verona.

Sjove rutschebaner i Gardaland.

Små ben bliver hurtigt trætte ...

På vej mod Canazei i Dolomitterne.

Skønne vandreture i bjergene med min skønne familie.

Champagne til fejring af ... Ja, det får I snart af vide:-)

Vi har lige sendt farmand afsted på en cykeltur i bjergene.

Sne! Vaskeægte sne i de højere luftlag på toppen af Marmolada.

Leger med mit nye objektiv. Jeg er helt og aldeles vild med det!

Fri bar - eller bare frit valg i baren:-)

I Duna Verde.

De sidste par timer inden hjemrejsen nydes på stranden. Sikke en skøn ferie!

I morgen starter hverdagen igen, og jeg glæder mig til at fodre den med fornyet energi.