tirsdag den 29. oktober 2013

Normalt er jeg ikke så meget for edderkopper ...

... men lige præcis disse fyre her, kunne jeg slet ikke stå for! De er for søde.

Jeg sad lige og browsede nettet for sjove idéer til halloween. Vi har nemlig startet en tradition i vores opgang hvor vi spiser sammen, og lader ungerne klæde sig ud og stemme dørklokker for slik ... Som man gør til halloween - en tradition, som tydeligt har vundet indpas flere steder i lille Danmark. Det er ok med mig, for jeg synes det er hyggeligt. Lige så hyggeligt, som når vi i opgangen holder påskefrokost, grillaftener, julefrokost og nytår ... Vi kan nok bare godt lide hinandens selskab:-)

Havde jeg lidt mere tid i morgen, ville jeg helt sikkert kaste mig over edderkoppekagerne, men jeg må finde på noget andet, der er lidt mindre tidskrævende. Men opskriften skal I ikke snydes for, den findes lige her.


Dette er ikke et sponsoreret indlæg.

mandag den 28. oktober 2013

C.V.

Bogstaverne C og V er efterhånden gamle kendinge. Ikke desto mindre fortjener de at blive fotograferet og lagt på webshoppen.

Jeg kommer heller ikke uden om, at lige præcis disse to bogstaver betyder noget helt særligt for mig. Det er nemlig forbogstaverne på mine to vidunderlige og helt igennem fantastisk dejlige unger, som synes det er sjovt at have deres egne forbogstaver på væggen.

Det kan være, at dine børn også synes det.


fredag den 25. oktober 2013

Lidt rabat

I morgen vil jeg sidde bag disken i Workshop Copenhagen sammen med My:minMy. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg glæder mig også rigtig meget til at hilse på en masse søde og rare kunder. Faktisk glæder jeg mig så meget, at jeg i morgen giver 10% rabat på alle mine serigrafiske tryk - og det gør My:minMy også.

Så kom forbi til en lille kage og lidt rabat:-)


lørdag den 19. oktober 2013

En tema-dag

I dag var dagen, hvor et event hos Workshop Copenhagen blev afholdt med temaet 'Prikker og Striber'.

Jeg har været med hele dagen, og det har en skøn og dejlig dag. Der har været masser af besøgende, og endda nogen, der kom hele vejen fra Jylland. Det har været skønt at hilse på og snakke med jer alle:-)

De fleste af butikkens søde designere har også kigget forbi til en snak med både kunder og venner. Butikken har summet af liv hele dagen, og det har været en sand fornøjelse. Jeg elsker når butikken holder arrangementer, og jeg elsker når den er fyldt med mennesker, der spiser kage, drikker kaffe og snakker med hinanden.

Jeg er også helt ustyrlig glad for, at mit prikkede projekt sammen med My:minMy er kommet ud i den virkelige verden. Det prikkede projekt er prikkede wallstickers i intet mindre end 18 forskellige farver!!! Projektet har været længe undervejs, og her til sidst gik det hele så stærkt, at jeg ikke nåede at skrive om det. Så det har I til gode, for der er mere at fortælle end billederne viser.

Piger i prikkede kjoler, der her til morgen ventede spændt på at komme ned i butikken og hænge

Prikkede wallstickers i mange farver og størrelser

Bland-selv-prikker

Workshop Copenhagen har fået en ny designer, der laver de smukkeste smykker.
Hun hedder Line Marie Skjoldan og du kan se mere til hende på Instagram

mandag den 14. oktober 2013

Dots & Stripes

På lørdag holder Workshop Copenhagen et event med teamet 'Dots & Stripes', hvor vi giver den gas med masser af prikker og striber. Der vil være en masse nye og spændende produkter, som er opstået ud fra en direkte fortolkning af temaet af både billedkunstnere, tøjdesignere, keramikere og smykkedesignere.

Jeg vil være at finde bag disken, og glæder mig til at hilse på alle, der kigger forbi.

Kig også forbi Workshop Copenhagen's nye blog. Der er allerede gang i en en lækker give-away med stribede kopper af Kraft by Tina Kraft, som du kan være heldig at få fingrene i.


Og selvfølgelig er der prikkede forfriskninger, så kom glad!søndag den 13. oktober 2013

Rig på oplevelser

Vel hjemvendt fra et laaangt og på mange måder anderledes ophold i Istanbul. Jeg har virkelig nydt den pulserende by, og har kufferten fuld af skønne oplevelser. Istanbul er byen, hvor der sker noget nyt hele tiden. Der bor omkring 20 millioner mennesker, og det mærkes tydeligt. Det er en livlig by med en livlig trafik. Der er dufte overalt  - også de grimme - og hvad jeg lagde mest mærke til, var de mange kontraster, som mødte mit blik konstant.

Jeg har ikke været afsted som turist, og kan derfor ikke videregive gode rejsetips om ting man bør opleve i Istanbul. Jeg har været afsted som arkitektstuderende, og føler, at jeg har oplevet byen fra 'indersiden'. Jeg er blevet mødt af en helt fantastisk gæstfrihed, som jeg aldrig har oplevet før. Jeg er blevet inviteret indenfor og budt på både frokost og chai - også selvom sprogbarrieren flere steder har været ret stor. Det har været helt fantastisk, og selvom jeg har savnet min familie som bare pokker, så jeg virkelig nydt at være ung med mine unge smukke studiekammerater:-)