søndag den 29. december 2013

Mit livs bedste december

Mit livs bedste december er ved at rinde ud sammen med dette år. Et år, der har budt på rigtig mange fantastiske og overraskende ting, som jeg hverken havde drømt om eller turde håbe på. Med optagelsen på Arkitektskolen gik mangeårig drøm i opfyldelse (nå ja, det havde jeg selvfølgelig drømt om...), og i mødet med Camilla Maria fra My:minMy blev et nyt venskab, en blog og en kærlighed til serigrafi bragt til live. Ingen af delene er jeg færdig med, og jeg glæder mig til de nye eventyr, som jeg skal være hovedpersonen i til næste år.

Mit livs bedste december har også været fyldt med et særligt spændende eventyr - nemlig min semesteropgave på studiet. Samtidig har jeg været græsenke (mens manden min har nydt den skønneste sommer i New Zealand), og med den almindelige juletravlhed fik bloggen sig en uønsket pause.

Et nytårsfortsæt kunne måske være på sin plads her, og jeg kunne skrive, at jeg ikke vil lade det ske igen. Men det gør det måske. Og desuden er jeg for utålmodig til nytårsfortsætter. Hvis jeg gerne vil gøre noget andet end jeg plejer, så venter jeg altså ikke til det bliver nytår.

Så med ønsket om et godt nytår med masser af eventyr til alle, vil jeg sige TAK til alle, der følger med både her og på Instagram. Jeg glæder mig til at opleve en masse sammen med jer i det nye år! TAK for opmuntring, opbakning og søde kommentarer. De - og dermed jer - er det hele værd!