mandag den 20. januar 2014

Nyt på webshoppen

I forbindelse med den nye grafiske identitet for byhornung - det kan du læse mere om her - har webshoppen også fået en overhaling. Den har fået sig et nyt look, og er blevet opdateret med en række af de nye bogstavstryk. Der mangler stadig et par stykker, som shoppen vil blive opdateret med løbende.

shoppen kan I også se hvilke farver bogstavstrykkene findes i, og der er lidt udsalgsgodter i form af nogle print. Kig forbi!


søndag den 19. januar 2014

A portrait a week - #3

Vejret i disse dage byder mest på indendørsaktiviteter .... Vi har bygget huler, set film og leget pudekamp!


torsdag den 16. januar 2014

En vinder er fundet

Det utrolige er sket ...
Til at trække en vinder af min Give away her på bloggen, har jeg brugt 'Randomnumbergenerator'. Til min store overraskelse valgte den nummer 1. Det tror jeg ikke sker ret ofte. Hurra og stort tillykke til @hellenees - tak fordi du tog chancen og åbnede ballet. Et serigrafisk A3 tryk med sort N er på vej til dig.


I er flere, der har skrevet til mig via Instagram, at I havde problemer med at kommentere. Det er jeg virkelig ked af! Jeg forsøger at rette op på fejlen, og krydser fingre for at det lykkes til fremtidige Give Away's - for ja, der kommer flere, og jeg har også planer om én på Instagram snart.

søndag den 12. januar 2014

A portrait a week - #2

I denne uge har vi fejret Vitus' 7 års fødselsdag. Egentlig fyldte han år i november måned, så vi er lidt sent på den. Det er der en god grund til.

Vi har slået fejringen af hans fødselsdag sammen med 4 andre børn fra hans klasse. Det er en fornøjelse, at holde fest på denne måde, og der er plads til at invitere alle 26 børn fra klassen. Vi har lejet verdens bedste fritidshjem, som selvfølgelig rummer alle faciliteter til skolebørnene - og vi har været 5 sæt forældre til at deles om arbejdet. Det er meget anbefalelsesværdigt!



fredag den 10. januar 2014

Give Away - 800 følger med

Forleden rundede jeg 800 følgere på Instagram, og det varmer i mit bløde kvindehjerte. Tak! Tak for opmuntring og kreativ udfordring - og tak for jeres altid søde og varmende kommentarer.

Det skal fejres med en Give Away, som kommer til at køre her på bloggen.

Jeg er efterhånden ved at have tegnet mig igennem hele alfabetet, og sætter et af mine egne serigrafiske A3 tryk på højkant - valgfrit bogstav i en valgfri farve.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er:
At være fast læser af min blog via bloglovin og skrive en kommentar til indlægget her med hvilket bogstav, og hvilken farve, du ønsker.
(husk din mailadresse, hvis du ikke har en blog. Så kan jeg nemlig finde dig igen).

Jeg trækker en heldig vinder torsdag d. 16. januar 2014.






mandag den 6. januar 2014

Prikkende inspiration

Jeg har en svaghed for prikker, og det er jeg ikke alene om.

For et par måneder siden startede jeg et projekt op sammen med Camilla Maria fra bloggen My:minMy. Projektet handler om prikker, og vi gjorde det, fordi vi ikke kunne lade være. I kan se lidt mere til projektet her, her og her.

Prikkerne er ikke bare en hvilken som helst slags prikker. Det er wallstickers, som vi har gang i her - i mange lækre farver, og som kan klistres på næsten hvad som helst. De kan bruges til at ændre look'et på en udvalgt ting, en væg eller et helt rum ved blot at klæbe dem op, lige der hvor det giver mening.

Og hvor er det så lige, at det giver mening, at klistre prikker op henne? Det har jeg fundet lidt inspiration frem til jer her fra Pinterest.







Prikkerne findes i 18 smukke veludvalgte farver, i 5 forskellige størrelser, og de forhandles hos Workshop Copenhagen på Islands Brygge, hvor der lige nu er udsalg. Så slå endelig vejen forbi der, hvis du er i området. Husk at de holder åbent onsdag-fredag kl. 13-18 og lørdag kl. 11-15.

lørdag den 4. januar 2014

A portrait a week - #1

Jeg elsker projekter, og jeg elsker at have flere i gang på samme tid. Det er jeg verdensmester i, og sådan kan jeg bedst lide det.

Og selvom jeg egentlig ikke som sådan laver nytårsfortsætter, er det alligevel som om, at jeg altid lige får startet et eller andet nyt op i forbindelse med at årsskiftet. Når der ligger en knitrende sprød og uudfyldt kalender, ja, så kan jeg faktisk ikke lade være ...

Dette år kalder på en portrætserie af mine dejlige unger - A portrait a week - og jeg glæder mig. Jeg tror på, at ungerne vil synes det er sjovt - både udførslen, og det at kunne se tilbage på gamle billeder på et senere tidspunkt. Allerede nu ser det ud til at blive en fest, og jeg håber at I vil tage godt imod dette projekt:-)




torsdag den 2. januar 2014

Nyt år. Nyt look.

Ja, måske kunne det være en rigtig god undskyldning - lidt ligesom et nytårsfortsæt:-)

Men det er faktsik ikke tilfældet her. Et nyt look til byhornung har været på trapperne i et stykke tid. Nogen af jer har måske allerede set lidt til det på Instagram.

Og hvorfor skal der så et nyt look til? Jo, jeg fik mig en overraskelse i december måned, hvor jeg fik kigget rigtig meget på mine klistermærke-logoer i forbindelse med forberedelser til julemarkederne. Jeg ved ikke, hvorfor jeg først så det dér ... Men lige pludselig - midt i virvaret af kobberpapir og foldede julestjerner - gik det op for mig at mit logo lignede en kotelet!! Meget skørt, og faktisk også en smule flovt:-) Men som nogen siger, så gør kærlighed blind, og jeg kunne helt ærligt rigtig godt lide det.

Derfor er et nyt logo, visitkort, postkort og en visuel opdatering af bloggen på vej. Det kommet til at ske lidt i etaper, og jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat. I dag har bloggen fået en overhaling med lidt nye farver og billeder. Tag godt imod den:-)